maanantai 29. huhtikuuta 2013

Toluilulululua!

Täällä taasen kirjoittelen.
Viime viikolla meillä oli sanataidetta. Meillä oli todella paljon erilaisia harjoituksia, päällimmäisenä niistä jäi mieleen tehtävä, jossa tehtiin netissä omasta nimestä anagrammi.(  arrak anagrammi )Omista tuli mm.
kalsarit popsi, lars tappioksi, oppilas materiaalin kaiversi. Nämä anagrammit saatuaan, täytyi kirjoittaa esittely itsestään, ja nämä kaikki täytyi löytyä sieltä. Oman esittelyn jälkeen, mentiin pienryhmiin, joissa kirjoitettiin tarina. Ensimmäisen ryhmässä täytyi kirjoittaa oman esittelynsä viimeinen lause ensimmäiseksi lauseeksi tarinaan. Tässä tapauksessa se oli minun tarinasta tuleva ' Jolloin kalsarit popsi. '


Seuraavana aamuna teimme treenikirjoituksen, tajunnanvirtakirjoituksen. Piti kirjoittaa mitä vain mieleen tuli.
Tämä olisi hyvä harjoitus kenelle tahansa jolla on huono päivä. Kyllä vaikutti itsellä ainakin asioiden pois saamiseen päästä.
Viikon aikana muokkasimme myös mytologisista hahmoista uusia, hahmo pois normikaavoista missä sen on tottunut näkemään.Tuotiin Suomen mytologian hahmoja tähän päivään.
Itseni oli tosi huono ottaa mitään tästä viikosta irti, oon niin huono keksimään tällaisia asioita, etten ehkä uskaltaisi näitä omassa ohjauksessa käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti